13 вересня за ініціативи Одеської ОДА відбувся важливий захід для працівників ЦНАП Одеської області

☀️13 вересня за ініціативи Одеської ОДА відбувся важливий захід для працівників ЦНАП Одеської області — перший із серії офлайн-семінарів, присвячений ментальному здоров’ю. Він об’єднав 90 учасників, які щодня працюють з величезною кількістю людей і часто потрапляють у стресові ситуації.

🙏🏻Тема нашого заходу — “Боротьба зі стресом”. Адміністратори ЦНАП виконують важливу роль, і їхня здатність управляти стресом є критично важливою для підтримки їхнього здоров’я та ефективності в роботі. Ми обговорювали методи самодопомоги, техніки для зменшення стресу та важливість взаємної підтримки на робочому місці.

💚Щиро дякуємо всім учасникам за активну участь і готовність до відкритого обговорення. Ваша турбота про своє ментальне здоров’я є ключовою для забезпечення високої якості обслуговування і загального добробуту наших громадян.

Захід організовано за підтримки Всеукраїнської програми ментального здоровʼя «Ти як?»

________________

Супровід розробки та впровадження Всеукраїнської програми ментального здоровʼя «Ти як?» за ініціативою Олена Зеленська забезпечує Координаційний центр КМУ / Mental Health UA у співпраці з Міністерство охорони здоровʼя України, експертного партнерства та

підтримки World Health Organization (WHO).