В Одесі відбувся Міжрегіональний форум ЦНАП «Синергія Півдня»

Серед пріоритетів та ключових завдань — підтримка розвитку мережі ЦНАП, запровадження цифрових інструментів, а також налагодження співпраці та взаємодії між учасниками процесу надання адмінпослуг, забезпечення безперебійної роботи ЦНАП Одеської, Миколаївської та Херсонської областей в умовах воєнного часу.

Понад 200 учасників Форуму скористалися наданою платформою, щоб обговорити проблемні питання функціонування центрів надання адміністративних послуг, поділитися власним досвідом та найкращими практиками у сфері надання адміністративних послуг.

Відкритість до інновацій учасників Форуму – запорука вдосконалення процесу надання адміністративних послуг та підвищення довіри громадян до органів влади.

🗣 Як ефективніше надавати адміністративні послуги в ЦНАПах в умовах війни — обговорили на форумі «Синергія Півдня»

В умовах повномасштабного вторгнення потреба в доступних, зручних та прозорих адмінпослугах постійно зростає. Щоб обмінятися досвідом та напрацювати нові ідеї для покращення якості надання послуг у ЦНАПах, в Одесі провели форум для південних регіонів України.

Подія обʼєднала працівників органів влади та ЦНАПів південного регіону зі 130 громад Одеської, Миколаївської та Херсонської областей.

Серед ключових тем форуму:

✅ пріоритетні напрями розвитку адмінпослуг

✅ забезпечення безперебійної роботи ЦНАП у південних регіонах

✅ упровадження нових технологій для полегшення доступу до адміністративних послуг

✅ розвиток сфери надання адмінпослуг і мережі ЦНАП в умовах кризи та відновлення

Також учасники ознайомилися з успішним досвідом пілотування проєктів Програми EGAP, як-от «Мобільна валіза» та системи енергонезалежності ЦНАП.

Будуємо якісні державні послуги 🦾

Захід організовано за підтримки Міністерства цифрової трансформації України, швейцарсько-української Програма EGAP, що виконується Фонд Східна Європа, а також військових адміністрацій Одеської, Херсонської та Миколаївської областей.